Preparaty pomocnicze » Drożdże winiarskie





Drożdże winiarskie
Aktywne suszone drożdże winiarskie do fermentacji moszczu i zacieru.
3,84 Zł | ks |
Skladom podľa variantu
Charakterystyka produktu
Aktywne suszone drożdże winiarskie do fermentacji moszczu i zacieru.
Rodzaj drożdży
Saccharomyces cerevisiae
Instrukcja użytkowania
Dawka 10g na 50 L. Zawartość torebki rozpuścić w 1 dcl mieszaniny cydru i wody ( 1/3:2/3 ) w temperaturze 35-40 stopni C. Pozostawić mieszaninę do pracy, mieszając od czasu do czasu.
Produkty powiązane
Skladom podľa variantu
Siarka jest ważnym środkiem w obróbce cydru i wina. Siarka może być stosowana w celu krótkotrwałego zapobiegania fermentacji cydru.
Skladom podľa variantu
Drożdże zimnolubne do fermentacji, fermentują od 7℃.
Skladom podľa variantu
Powłoka na pnie drzew chroniąca przed mrozem i biologicznie chroniąca przed szkodnikami, chorobami grzybowymi, mchami i porostami.
Na zamówienie
Świeca Antifrost z wypełnieniem 5 kg to prosta i skuteczna alternatywa dla ochrony przed mrozem sadów i winnic z czasem palenia +/- 10 godzin
Skladom u dodávateľa
LESK to produkt, który znacznie poprawia wygląd roślin i nadaje im naturalną świeżość.
Skladom podľa variantu
Stimulax II to płynny preparat przeznaczony do jakościowego ukorzeniania i szybkiego tworzenia korzeni.
Skladom podľa variantu
Przeznaczone do łagodzenia skutków nadmiernego nasłonecznienia w szklarniach.
Skladom podľa variantu
Stimulax III żel przeznaczony jest do jakościowego ukorzeniania i szybkiego tworzenia korzeni.